Profile

Join date: Oct 28, 2022

About


btc direct app


Bitvavo in Amsterdam is een vertrouwde Nederlandse crypto-exchange dienstverlening met beheerde wallets en een eigen orderboek die de professionele handelaar zal bekoren.

DOGE

Support in 6 talen

Bitcoin cash wallet | BTC Direct

EOS

LSK

De informatie hieronder gaat verder in om het oude makelaarsportaal waarmee BTC Direct bekend is geworden.

OMG

Veilig bitcoin laten beheren?

"Er bestond geen enkel alternatief. Het idee van Satoshi Nakamoto draaide om de creatie van een alternatief.”

DOT

Stellar

BTC Direct – Aanbieding

Wil je jouw oude ontvangstadres gebruiken? Dat kan gewoon. Ieder adres waarop je eerder bitcoins hebt ontvangen, kan opnieuw worden gebruikt om bitcoins mee te ontvangen. Het maakt niet uit of iemand bitcoin naar je meest recente of je oudste ontvangstadres stuurt. De bitcoins komen in dezelfde wallet. In bijna elke wallet vind je al je oude ontvangstadressen terug in je transactiehistorie.

LPT

Er zijn niet veel wallets voor mobiele telefoons waarmee je litecoin kan beheren. Dat is niet per se erg, je hebt er maar eentje nodig. Met het Canadese Jaxx Liberty beheer je je litecoin op een toegankelijke manier op je smartphone. De app is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Handel met vertrouwen

Fantom

Lisk

Provider

Bitcoin

Geen geavanceerde handelsmogelijkheden

SAND

Zcash

De app van Ledger is sinds kort gratis te downloaden in de appstore van zowel iOS als Android. Deze kan je gebruiken als je ook een hardware wallet van Ledger hebt, en gebruikt maakt van Ledger Live voor je computer. Download de app op je telefoon en vervolgens kan je deze koppelen aan de pc (of mac) variant.

€ 84,83

€ 145,21

OGN

APE

‘De ontwikkelingen in de cryptowereld gaan razendsnel. Een dag lijkt soms wel een maand. Daarom nemen we jou elke dag mee in het laatste nieuws. Op die manier mis jij niets!’

Deze app is geschikt voor het beheren van je portfolio. Vul simpelweg het aantal bitcoins en andere cryptocurrencies dat u bezit in, en je ziet direct wat deze momenteel waard zijn. Daarnaast kan je met deze app de koersen allerlei cryptomunten volgen aan de hand van handige koersgrafieken. Hoewel de app geen wallet is, wil je jouw portfoliogegevens waarschijnlijk niet met iedereen delen. De app biedt daarom de mogelijkheid om deze gegevens te beveiligen met een wachtwoord en TouchID (vingerafdrukherkenning).

Klaar om cryptocurrency's te kopen? 

Serum

Aragon

€ 53,66

Er bestaan ook fysieke apparaten waarmee je bitcoin kan beheren. Die kunnen bijvoorbeeld de vorm hebben van een USB-stick, of een pinpas. Dit type noem je ook wel een hardware wallet.

BTC.COM

XLM

Wat moet ik weten over het handelsplatform van BTCDirect?

The Graph

Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

MANA

LINK

BTC Direct in het kort

LTC

Voor alle investeringen

NANO

LINK

€ 6,98

Heb je vragen over het veilig beheren van je cryptocurrency? Ons support team staat altijd voor je klaar!

WAVES

Alles-in-één app

AXS

Curve

Jaxx Liberty: voor het beheren van litecoin

AAVE

LTC

VET

Coinomi is een van de meest gebruikte bitcoin apps voor iPhone. Deze app heeft een duidelijke en heldere interface, en is geschikt voor het beheren van bitcoins. De app heeft een beperkt aantal functies, maar is wel gebruiksvriendelijk. Met Coinomi kan je bitcoins beheren, versturen en ontvangen. Daarnaast biedt Coinomi de mogelijkheid om de blockchain te scannen, mocht er iets mis zijn gegaan met de transactie.

€ 111,05

INJ

Zcash

HBAR

Compatibiliteit

Ontwikkelaar: Coinomi

Talen

HBAR

BNB

Mobile wallet: mobiel je crypto beheren met je smartphone

Wij hebben de Toast Wallet voor je getest. Het verschil met wallets voor andere coins is dat je seed phrase veel korter is. Je hoeft maar zes woorden op te schrijven, en deze woorden lijken ook nog eens volledig willekeurig en niet gebaseerd op woorden uit het Engelse woordenboek.

Met BLOX handel je eenvoudig, veilig en snel in al je favoriete crypto’s. Je coins worden door ons zorgvuldig offline beheerd. Zo kun je dag en nacht zorgeloos traden.

De wallet van BTC.com bestaat ook in desktop-vorm, en is een uiterst betrouwbare wallet voor het beheren van je bitcoins. De iPhone-versie biedt een duidelijke interface met verschillende functies. Vanuit de wallet van BTC.com is het mogelijk om je bitcoins te beheren, te verzenden en te ontvangen. Naast ondersteuning voor bitcoins, biedt deze wallet ook ondersteuning voor bitcoin cash.

Wij helpen je graag!

Badger DAO

Gratis

€ 0,260900

Lees meer

LSK

EOS

BAT

Voor meer informatie: selectie bitcoin exchanges

EOS

Ankr

Handel in de meest populaire coins (hierboven ziet u welke)

€ 0,111190

KSM

QTUM

Storj

Het grote voordeel? Gebruiksgemak. Onderweg in de trein of stiekem op je werk, je hebt overal toegang tot je cryptomunten.

YFI

ZEC

In de wondere wereld van bitcoin vliegen de technische termen je om de oren. Wallets, seed phrases, hard fork, hash rate.. We snappen dat dit overweldigend is, zeker wanneer je net begint.

De wallet is heel erg gebruiksvriendelijk. Als je de app gedownload en geïnstalleerd hebt kan je meteen aan de slag. De besturing voelt intuïtief en er zit zelf een blockexplorer ingebouwd! Hiermee kan je je transacties en coins op de blockchain volgen.

iPhone-schermafbeeldingen

Bitcoin Cash

Curve

Orchid

Kopen in 3 seconden

Axie Infinity

Kopen in 3 seconden

€ 11,95

ENJ

ADA

Klinkt bekend? Precies, dit zijn exact de kernwaarden van bitcoin. Dit mooie verhaal inspireerde ons dan ook voor het BTC Direct-logo: de blauwe cirkel is een Rai-steen, de twee strepen stellen (crypto)valuta voor.

Serum

EOS

Dogecoin

SNX

Heb je een eigen wallet, dan is het cruciaal om een back-up te maken van je inloggegevens. Op die manier houd je altijd toegang tot je wallet, en dus je bitcoins. Maak je een nieuwe wallet aan, dan word je vaak gevraagd om een reeks van 12 of 24 woorden op te schrijven en veilig op te bergen.

Synthetix

EOS

€ 0,062307

Ethereum Classic

Ontwikkelaar: Coinfolix

Gebruik Two-Factor Authentication

ANKR

Blue Wallet: klaar voor het Lightning Network

Beoordelingen en recensies

ADA

Perpetual Protocol

Ons verhaal

Nano

Dit is met een goede reden. Door vaak van adres te wisselen, wordt je privacy op het netwerk beter gewaarborgd.

Een mobiele wallet is een wallet in de vorm van een app voor je smartphone. Net als elke andere app download je een mobiele wallet gewoon vanuit de appstore of playstore. Met een mobiele wallet ontvang, verzend en beheer je jouw cryptomunten in een handomdraai. 

CHZ

WAVES

AVAX

Beschrijving

Identificatie­methode

€ 9,03

iPhone

ATOM

Chainlink

€ 0,022800

Vechain

Alles-in-één app

Synthetix

ETH

Suggesties voor jou

Gnosisbeheer je cryptomunten in deze apps

€ 0,081962

Gebruik een uniek, niet te kraken wachtwoord

AXS

Bij een crypto-wallet geldt dit ook. Beveilig je jouw wallet niet goed genoeg, dan maak je het criminelen wel erg gemakkelijk. Neem daarom even de tijd om de volgende tips door te nemen.

Dit is misschien wel de veiligste manier om je coins met je smartphone te beheren, je hebt immers ook een hardware wallet nodig. Interesse in een hardware wallet?

Balancer

Binance Coin

In de eerste plaats, moet je beschikken over een BTC Direct account zodat je later vanuit de Trezor walletomgeving deze kunt koppelen. In de tweede plaats, moet je ook beschikken over een Trezor One of Trezor Model T. Je sluit je Trezor aan op je computer en je opent de walletomgeving. Vervolgens ga je naar bitcoins kopen en kies je euro als munt en je betaalmethode. Vervolgens word je naar de website van BTC Direct geleid waar je kan inloggen in je account.

DYDX

Gnosis

The Graph

Kopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

Categorie

22,4K beoordelingen

Een veelgebruikte app hiervoor is Google Authenticator. Voor het inloggen in je wallet heb je dan zowel je internetbrowser als je mobiele telefoon nodig. Je opent de Google Authenticator app op je mobiele telefoon en vult de code die je daar ziet in op de website.

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

Samenvatting van onze BTC Direct review: al sinds het begin in 2013 volgen wij op de voet de ontwikkeling van de diensten van BTC Direct in Nijmegen. In 2013 begon BTC Direct met een klassiek makelaarsportaal voor het kopen en verkopen van bitcoin (BTC). Het bedrijf behoort tot een van de oudste cryptobedrijven van Europa. Anno 2022 heeft het team een mooi en veilig handelsplatform ontwikkeld voor de handel in vele verschillende digitale activa. Het handelsplatform is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het nadeel van het platform is dat het niet kan worden gebruikt als een wallet en alleen eurostortingen en -opnames toestaat. Het is een zogenaamde custodial handelsplatform zonder bitcoin wallet functionaliteit. Wil je bitcoin kopen en opnemen naar je eigen bitcoin wallet, kun je het beste een andere broker of exchange gebruiken. Hieronder in de video krijg je een introductie tot het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

Hedera

€ 1.381,84

Yearn Finance

SushiSwap

Basic Attention Token

Direct crypto kopen na het installeren van de gratis app. Je stapt al in vanaf 1 euro.

Niet gratis

Overige gegevens Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

Ripple

Heb je verder nog vragen over wallets? Of over bitcoin? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

€ 7,04

Hoe beheer je zelf je bitcoin?

Een bitcoin wallet gebruik je om te laten zien dat jij de eigenaar bent van je bitcoins. De letterlijke vertaling van wallet is portemonnee. Maar technisch gezien bewaar je met een wallet niet letterlijk je bitcoins. Je wallet is meer een soort pincode, een toegangsbewijs.

BTC Direct in de media

Via BTC Direct kun je Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash kopen met creditcard, iDEAL, Bancontact of via een SEPA banktransfer. Maak een gratis account aan en download daarna direct de gratis Android app voor je smartphone of tablet.

Met een wallet laat je zien dat jij de eigenaar bent van een deel van de munten op de blockchain. Jij bent de enige die deze munten mag beheren en verplaatsen.

ATOM

Algorand

De Morgen

LPT

Polygon

Kyber Network

BTC Direct Review en ervaringen? Is BTCDirect betrouwbaar?

BTC Direct

SNX

BNB

Dydx

Injective Protocol

Polygon

APE

HBAR

Perpetual Protocol

Lees meer

Beheer je coins met je mobiel. Eenvoudig en voor beginnende traders.

OCEAN

EOS

GNO

FLOW

Met BLOX handel je eenvoudig, veilig en snel in al je favoriete crypto's. Je coins worden door ons zorgvuldig offline beheerd. Zo kun je dag en nacht zorgeloos traden.

Aragon

USDT

ENJ

Vereist iOS 14.0 of nieuwer.

Polygon

Bancor

Tezos

PERP

Ox

USDT

€ 19.655,10

Perpetual Protocol

Wallet betekent letterlijk portemonnee. Maar eigenlijk dekt dat de lading niet helemaal. Vergelijk een wallet eerder met een pincode. Met jouw pincode kan jij aantonen dat jij de eigenaar bent van jouw rekening, en dus jouw geld. Zo werkt het ook met cryptocurrency’s zoals bitcoin cash ook.

Dash

Privacybeleid

Download BLOX

Maker

Op dit portaal kun je makkelijk en veilig kopen met iDEAL voor een voordelige handelscommissie. Het makelaarsportaal van BTC Direct is het juiste adres voor iemand die veilig en gemakkelijk bitcoins wilt kopen en deze direct wilt sturen naar de eigen Bitcoin-wallet.

BTC Direct Review – hoe kan ik het beste deze dienst gebruiken?

Copyright

QTUM

Toast Wallet is gratis te downloaden voor iOS en Android. De software is volledig open source. Ook handig, de app is ook beschikbaar voor mac en windows, je kan zo via verschillende manieren je coins beheren.

Ontwikkelaar: Rolf Deppe

OCEAN

De private keys en inlogcodes zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van de wallet, zelfs het bedrijf Coinomi heeft geen toegang tot deze data. Een logisch gevolg is dat het bedrijf ook geen zicht heeft op je balans en je transactiegeschiedenis.

Tezos

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Hardware wallet

Website van de ontwikkelaar

Kopieer het adres en deel deze met de persoon of instantie waarvan je bitcoin wil ontvangen.

€ 11,87

Dat begint bij BTC Direct. Wij zorgen voor het veilige beheer van je bitcoins, jij bepaalt je ideale koop- en verkoopmoment. Start zonder technische kennis en al vanaf 1 euro. Maak vandaag nog een gratis account aan en begin direct!

BTC Direct is de eenvoudigste manier om BCH te bezitten. Start zonder technische kennis en al vanaf 1 euro. Maak vandaag nog een gratis account aan begin direct!

1

€ 0,453690

FLOW

Coins worden veilig offline beheerd

€ 0,372857

Vereist iOS 14.0 of nieuwer.

Hoewel BTC Direct geen app heeft, handel je makkelijker dan ooit met je mobiel in je favoriete crypto's. Zet vandaag nog je eerste stappen in de cryptowereld en open een gratis account.

€ 0,197337

Dash

Apecoin

iPod touch

Toast wallet: voor het beheren van XRP

Solana

Voor grote investeringen

ALGO

Altijd en overal bij je crypto's

Optie 1: Veilig laten beheren zonder wallet

Vereist een Mac met macOS 11.0 of nieuwer én Apple M1-chip of nieuwer.

Offline opslag

Als je zoekt in de appstore van je telefoon zie je al gauw dat er veel wallets worden aangeboden. We raden je aan om altijd je eigen onderzoek te doen. Zie je een wallet die je bevalt? Zoek op google naar de wallet en lees een paar reviews door.

XTZ

Kinderlijk eenvoudig

Cryptocurrency begint bij BTC Direct. Al sinds 2013 maken wij crypto toegankelijk voor iedereen. Koop, verkoop en beheer je favoriete coins. Lees het laatste nieuws en bekijk onze koersanalyses. Welkom!

Stellar

€ 1.396,53

AAVE

Polkadot

EOS

DOT

User friendly app fast registration

Handel in de populairste coins

Enjin Coin

BCH

Bitcoin kopen is simpel

Icon

Bewaar je back-ups veilig

Monero

In een drukke winkelstraat lopen met je portemonnee in je achterzak is minder verstandig. Dat werkt met cryptocurrency ook zo. Hoe zorg je zelf voor een veilige bitcoin cash wallet? Een paar algemene tips op een rijtje:

Serum

XTZ

BAT

Axie Infinity

Wil je bitcoin naar iemand anders sturen, of misschien wel je coins verkopen? Dat is heel simpel. Kopieer in dat geval het adres van de ontvangende partij.

Vechain

Litecoin

BTC

Onderweg, op werk of op de bank: soms wil je snel even je bitcoins bekijken zonder daarvoor meteen naar je computer te hoeven lopen. Gelukkig zijn hier genoeg apps voor! In dit artikel bespreken we de beste apps voor de iPhone.

Compound

Een populaire app voor 2FA-codes is Google Authenticator. Heb je 2FA ingeschakeld in je wallet? Dan log je in met je wachtwoord, en ga je daarna naar Google Authenticator. Vul voor het verstrijken van de tijd de zes-cijferige code in.

ICX

Gratis 10 euro om te beginnen

 

Dit is namelijk je back-up, in vaktermen noem je dat ook wel seed phrase. Wachtwoord van je wallet kwijt? Met je seed phrase krijg je alsnog toegang tot je bitcoins.

Uniswap

SAND

The Sandbox

Coinbase, Inc.

Eén wallet, meerdere adressen

Optie 2: Zelf beheren met een eigen wallet

Storj

Webshop: Koop je favoriete cryptocurrency hardware wallets veilig en vertrouwd.

LRC

Onze diensten

Het makelaarsportaal van BTC Direct wordt niet meer actief gepromoot. Het wordt wel nog onderhouden voor de oudere gebruikers. Nieuwere gebruikers kunnen het beste gebruik maken van het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

Algorand

STORJ

 

ALGO

Lees meer

Curve

REN

ICX

GRT

NANO

BTCDirect is geen bitcoin exchange, het handelsplatform heeft geen eigen orderboek en staat crypto-stortingen en -opnames niet toe. Het is een uitstekende dienstverlening, maar komt dan wel met een hoger prijskaartje in vergelijking met een bitcoin exchange. Ben je als daghandelaar op zoek naar grotere volumes en wilt je zelf de controle over je coins hebben? Dan kun je beter naar een internationale crypto exchange stappen.

WAVES

GRT

KSM

Origin Protocol

Aave

€ 29,34

Bitcoin wallets zijn er in verschillende soorten en maten. In het overzicht hieronder vind je de meest voorkomende types. Kies zelf voor wat het beste bij je past. Kom je er niet uit? Dan kan je ons altijd om hulp vragen.

Apecoin

ENJ

Balancer

LUNA

LRC

BLOX crypto trading app van BTC Direct

TRX

SRM